Home Νέα - Ανακοινώσεις ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΛΑΕ/ΟΓΑ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΛΑΕ/ΟΓΑ

by Super User

Μετά από συνεργασία του Υπ.Τουρισμού, του ΟΓΑ και του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας έγινε κατορθωτό να παραταθεί η προθεσμία υποβολής αιτήσεων των ιαματικών πηγών στο πρόγραμμα του ΛΑΕ/ΟΓΑ μέχρι τη Δευτέρα 7-8-2017 και ώρα 9η πρωινή. Έτσι οι επιχειρήσεις εκμετάλλευσης ιαματικών πηγών έχουν την δυνατότητα να εκμεταλλευτούν το πρόγραμμα και να μην χάσουν έσοδα απαραίτητα για την επιβίωση τους. Ο Σύνδεσμος Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας ευχαριστεί την Υπουργό Τουρισμού κ.Έλενα Κουντουρα, τον διοικητή του ΟΓΑ κ.Στυλιανό Πλιάκη καθώς και τα στελέχη του Υπ.Τουρισμού και της Διευθυνσης Αγροτικής Εστίας του ΟΓΑ, τα οποία επέδειξαν τον απαραίτητο για την περίσταση επαγγελματισμό.

Για το ενημερωτικό σημείωμα του ΟΓΑ πατήστε ΕΔΩ
Για την υπεύθυνη δήλωση που χρειάζεται να κατατεθεί στον ΟΓΑ πατήστε ΕΔΩ

Σχετικά με εμάς

Σύνδεσμος Δήμων Ιαματικών πηγών Ελλάδας | Προάγουμε τους φυσικούς ιαματικούς πόρους της χώρας μας, μέσω μίας πληθώρας δράσεων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ