logo syndesmou

Συμμετοχή του ΣΔΙΠΕ στη Philoxenia 2016 - Workshop - Συνεδρίαση ΔΣ

1810 philoxenia

Αγαπητά Μέλη,

Ο Σύνδεσμος Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας θα συμμετάσχει στην  Τουριστική Έκθεση PHILOXENIA 2016 που θα πραγματοποιηθεί στις  εγκαταστάσεις της ΔΕΘ – HELEXPO  στη Θεσσαλονίκη το διάστημα 18 -20  Νοεμβρίου 2016,  προκειμένου να υπάρχει προβολή και διαφήμιση του  Ελληνικού ιαματικού τουρισμού και των Δήμων – Μελών μας. Ταυτόχρονα την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στις 16.00 – 19.00 θα  πραγματοποιηθεί εντός του περιπτέρου 13, απέναντι από το περίπτερο  μας, σεμινάριο (workshop) με θέμα  «Thermal Tourism and Spa Management  in Spain».

Επίσης το Σάββατο 19 Νοεμβρίου  10.00 – 13.00 και στην αίθουσα C του  περιπτέρου 8 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο του φορέα μας. Ο Σύνδεσμος θα καλύψει τη διαμονή των μελών του Δ.Σ., στο ξενοδοχείο  «Φιλίππειο» , περιοχή Σέιχ-Σου την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου. Στο περίπτερο του Συνδέσμου θα δοθεί χώρο σε όλες τις ιαματικές πηγες.  Ως εκ τούτου, προγραμματίστε τη συμμετοχή στελεχών των ιαματικών πηγών  σας. τόσο για την παρουσία σας στο περίπτερο, όσο και για την  παρακολούθηση του workshop.

Τις επόμενες ημέρες, παρακαλούμε, δηλώστε τη συμμετοχή σας (τη δική  σας και των στελεχών σας) στη γραμματεία του Συνδέσμου. Είμαστε στην διάθεση σας για ότι σχετικό

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΔΙΠΕ

ΜΑΡΚΟΣ ΔΑΝΑΣ