logo syndesmou

top logo 1top logo 2top logo 3

Θέσεις πρακτικής άσκησης και επιμόρφωσης στον χώρο του ιαματικού τουρισμού

thumb template 7 3 2017

 


 

           cultour                    logo erasmus plus

 

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Cultour+ (Innovation and Capacity Building in Cultural Tourism), που υλοποιείται στην πλατφόρμα του Erasmus+ με επικεφαλής το πανεπιστήμιο της Extremadura στην Ισπανία, θα δημιουργηθούν θέσεις πρακτικής άσκησης για νέους επιχειρηματίες ή φοιτητές τουριστικών επαγγελμάτων με έμφαση στον ιαματικό τουρισμό.

Η διάρκεια της πρακτικής άσκησης θα είναι από 10 ως 15 ημέρες και τα έξοδα του εκπαιδευόμενου θα καλύπτονται ή απευθείας από το πρόγραμμα ή από το πρόγραμμα Erasmus για νέους επιχειρηματίες (http://www.erasmus-entrepreneurs.eu/index.php?lan=el). Στο πλαίσιο των ανταλλαγών αυτών και της αναζήτησης πρακτικών εμπειριών, θα θέλαμε να παρακαλέσουμε για τη συνεργασία του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας, ιδιαίτερα για την εξεύρεση φορέων ή επιχειρήσεων ιαματικού τουρισμού στην Ελλάδα που θα ήθελαν να δεχτούν άτομα για την πρακτική αυτή άσκηση από ευρωπαϊκές χώρες (κυρίως Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Πολωνία και Βουλγαρία). Σε περίπτωση, αντίστοιχα, που υπάρχουν άτομα από την Ελλάδα που θα ήταν διατεθειμένα να επιμορφωθούν σε αντίστοιχους φορείς/ επιχειρήσεις των ως άνω αναφερόμενων χωρών, θα παρακαλούσαμε επίσης να τους γνωστοποιήσετε τη δυνατότητα αυτή.

Για κάθε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε με την Δρ. Αφροδίτη Καμάρα στην εταιρία Time Heritage (εταίρος του προγράμματος από ελληνικής πλευράς) στα τηλέφωνα 2106510549 και 6973919957 και ηλεκτρονικά στo (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του προγράμματος (www.cultourplus.info/en/) και τις σελίδες στο facebook: Cultour+ (https://www.facebook.com/cultourplus/) και Thermal Tourism in Europe (Thermal Tourism in Europe).


Με εκτίμηση


Αφροδίτη Καμάρα

Ακολουθήστε μας

thermal facebook

thermal twitter

Που θα μας βρειτε

  • Θ.Σοφούλη 88, Τ.Κ. 551 31, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
  • Τηλ.: 2310 410354, Φαξ: 2310 801483