logo syndesmou

top logo 1top logo 2top logo 3

Συμμετοχή του ΣΔΙΠΕ στην GREEK TRAVEL SHOW – ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2017

thumb 11 04 sdipe

 


 

Αγαπητά Μέλη,

Ο Σύνδεσμος Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας θα συμμετάσχει  στη νέα έκθεση διακοπών και ταξιδιών, Greek Travel Show - ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2017. Η Greek Travel Show   http://greektravelshow.helexpo.gr/ θα διοργανωθεί για πρώτη φορά από τις 19 έως τις 21 Μαΐου 2017, στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών «Helexpo Maroussi». Κατά τη διάρκειά της, τουριστικές επιχειρήσεις και προορισμοί, θα προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο ευρύ κοινό. Παράλληλα, θα ενημερώσουν τους Έλληνες ταξιδιώτες για τα τουριστικά πακέτα και τις προσφορές ελκυστικών τιμών τους λίγο πριν από την έναρξη της τουριστικής σεζόν.

Το Σάββατο 20 Μαΐου 11:00 - 14:00 στους χώρους της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί εργαστήριο workshop με θέμα  "Thermal tourism from International, European and Greek perspective" 

Στο περίπτερο του Συνδέσμου θα δοθεί χώρος σε όλες τις ιαματικές πηγές.  Ως εκ τούτου, προγραμματίστε τη συμμετοχή στελεχών των ιαματικών πηγών  σας, τόσο για την παρουσία σας στο περίπτερο, όσο και για την  παρακολούθηση του εργαστηρίου.

Τις επόμενες ημέρες, παρακαλούμε, δηλώστε τη συμμετοχή σας (τη δική  σας και των στελεχών σας) στη γραμματεία του Συνδέσμου. Είμαστε στη διάθεση σας για ότι σχετικό 

Ακολουθήστε μας

thermal facebook

thermal twitter

Που θα μας βρειτε

  • Θ.Σοφούλη 88, Τ.Κ. 551 31, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
  • Τηλ.: 2310 410354, Φαξ: 2310 801483