logo syndesmou

Πρόσκληση για άνοιγμα θέσεων μαθητείας β. αισθητικών - Λουτρονόμων από ΕΠΑ.Λ δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

thumb 2505 prosklisi

Ο Σύνδεσμος Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας (ΣΔΙΠΕ) ενημερώνει τους Δήμους – Μέλη του ότι στο πλαίσιο της επιδοτούμενης Μαθητείας – Πρακτικής Άσκησης που θα εφαρμοστεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στα Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑ.Λ.) της χώρας, σχεδιάζεται η δημιουργία θέσεων μαθητείας για βοηθούς αισθητικούς – λουτρονόμους αποφοίτους ΕΠΑΛ.

Βασικός στόχος του νέου προγράμματος είναι η διοχέτευση των αποφοίτων του σε υπηρεσίες τουρισμού υγείας & ευεξίας, στη στήριξη του εναλλακτικού Ιαματικού Τουρισμού της χώρας, καθώς και στην υιοθέτηση της γνήσιας ελληνικής φιλοσοφίας spa (Greek Spa Practice) με ρίζες στα αρχαία Ασκληπιεία.

Προσκαλούμε, λοιπόν, όλα τα μέλη μας που επιθυμούν να απασχολήσουν στις επιχειρήσεις τους αποφοίτους των ΕΠΑΛ μέσα από το θεσμό της μαθητείας να αποστείλουν σχετικά αίτημα στον ΣΔΙΠΕ, αφού προηγουμένως διαβάσουν προσεκτικά το επισυναπτόμενο σχέδιο οδηγού εφαρμογής μεταλυκειακού έτους μαθητείας, καθώς και το θεσμικό πλαίσιο μαθητείας.

Στο σχετικό αίτημα πρέπει να περιλαμβάνονται:

α) τα στοιχεία της επιχείρησης που επιθυμεί να ενταχθεί στο πρόγραμμα μαθητείας και

β) ο αριθμός των θέσεων μαθητείας που αιτείστε.

Ακολουθήστε μας

thermal facebook