logo syndesmou ru

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΗΜΩΝ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

thumb 27 04

Το Σάββατο 22 Απριλίου 2017 και ώρα 16.00, συνεδρίασε σε αίθουσα του ξενοδοχείου GRAND HOTEL στη Θεσσαλονίκη,  το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας θέμα «ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ, ΓΙΑ TΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2017-2019».

Ο ΣΔΙΠΕ (ΝΠΔΔ) είναι Σύνδεσμος ΟΤΑ και ιδρύθηκε το 1983 με στόχο την προστασία-αξιοποίηση των Ιαματικών Φυσικών Πόρων, την εκμετάλλευση αυτών από την τοπική αυτοδιοίκηση, τον εκσυγχρονισμό και την βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας των λουτροπόλεων της χώρας. Σήμερα αριθμεί 55 Μέλη-Δήμους από όλη την Ελληνική επικράτεια οι οποίοι έχουν Ιαματικές πηγές στα διοικητικά τους όρια.

Πρόεδρος επανεκλέχθηκε ο Δήμαρχος Λαγκαδά και Β’ Αντιπρόεδρος ΚΕΔΕ κ.Καραγιάννης Γιάννης.

Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ.Μπίνος Δημήτρης.

Στην Εκτελεστική Επιτροπή εκλέχθηκαν σαν τακτικά και αναπληρωματικά μέλη ο Γκουντάρας Αντώνης Δήμαρχος Αγιάς, ο Τζιαχρήστας Δημήτρης Δήμαρχος Δομοκού, ο Γαρδέρης Σταμάτης Δήμαρχος Κύθνου, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης κ.Παπαστεργίου Χρήστος, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Ρόδου κ.Χατζηλαζάρου Μαρίζα και ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κιλκίς κ.Τονικίδης Παύλος.

photo2 27 04

Найди нас