Αγ. Αποστόλων(Δουμπιά)

by Super User

ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Ιαματικός Φυσικός Πόρος Αγ.Αποστόλων (Δουμπιά)

Γενικά Στοιχεία

Normal
0

false
false
false

EL
X-NONE
X-NONE

MicrosoftInternetExplorer4

Το ορεινό χωριό Δουμπιά της Χαλκιδικής, φιλοξενεί τη φημισμένη πηγή των «Αγίων Αποστόλων», πηγή ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού. Σύμφωνα με την παράδοση πέρασε αρκετές από τις μέρες του εκεί ο Απόστολος Παύλος και ευλόγησε αυτά τα νερά που τον βοήθησαν να ανακτήσει τις δυνάμεις του και να συνεχίσει την πορεία του. Ως ανθρακούχο, το νερό Δουμπιά είναι ευφραντικό και βοηθάει στη πέψη, παρέχοντας στον καταναλωτή τη μοναδική αίσθηση ικανοποίησης και τέρψης. Η μεγάλη συγκέντρωση σε ασβέστιο, μαγνήσιο και όξινα ανθρακικά που περιέχει βοηθούν στην καλή λειτουργία του οργανισμού. Συγκεκριμένα υποστηρίζει την καλή λειτουργία του μυικού, νευρικού και καρδιαγγειακού συστήματος, προστατεύει τα οστά, συμβάλλει στη διατήρηση ενός υγιούς ανοσοποιητικού συστήματος και προλαμβάνει τη δημιουργία πέτρας στα νεφρά.

Ιαματικό Νερό

Η θερμοκρασία του νερού είναι 15ο C

Χαρακτηρισμός: Όξινο- Οξυανθρακούχο- Ασβεστούχο- Μαγνησιούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό δήμου Πολυγύρου

Εγκαταστάσεις

Σήμερα στο χώρο της πηγής, η εταιρεία ΔΟΥΜΠΙΑ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ Α.Ε. δημιούργησε ένα από τα πλέον σύγχρονα εμφιαλωτήρια της Ευρώπης, με πλήρως αυτοματοποιημένες διαδικασίες εμφιάλωσης και συσκευασίας, με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να διατηρείται αναλλοίωτη η ποιότητα που το κάνει να ξεχωρίζει από όλα τα Φυσικά Μεταλλικά Νερά.

Επικοινωνία

Δουμπιά-Μαλαματίνα Α.Ε.

Τηλ.: 23710-92000

Fax: 23710-92280

Δικτυακός τόπος: www.doubia.gr

Δήμος:

Τηλ.: 23713-50706

Δικτυακός τόπος: www.polygyros.gr

Που βρίσκονται;

Φωτογραφίες

Σχετικά με εμάς

Σύνδεσμος Δήμων Ιαματικών πηγών Ελλάδας | Προάγουμε τους φυσικούς ιαματικούς πόρους της χώρας μας, μέσω μίας πληθώρας δράσεων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Copyright © 2024 ThermalSprings. All rights reserved. Development by SmartWebDesign

close